concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

LEXUS SHORT FILMS

ČETRTI LETNA SERIJA
LEXUSOVIH KRATKIH FILMOV

V ČETRTI SEZONI BO ŠTIRI FINALISTE IZMED PRIJAVLJENIH IZBRAL ODBOR PRIZNANIH FILMSKIH USTVARJALCEV, KI GA SESTAVLJAJO NOMINIRANEC ZA OSKARJA, SCENARIST IN IGRALEC TAYLOR SHERIDAN (ZNAN PO FILMIH ZA VSAKO CENO IN SICARIO: ONKRAJ ZAKONA TER TELEVIZIJSKI SERIJI SINOVI ANARHIJE) TER KLJUČNI VODILNI ZAPOSLENI FILMSKEGA STUDIA THE WEINSTEIN COMPANY IN DRUŽBE LEXUS. JOEY HORVITZ IZ STUDIA THE WEINSTEIN COMPANY BO PRI NASLEDNJI SERIJI FILMOV PONOVNO SODELOVAL KOT PRODUCENT.

LEXUS KRATEK FILM

VSAKIČ KO VOZITE VOZILO ZNAMKE LEXUS, ŽELIMO, DA TO OBČUTITE KOT RESNIČNO NEVERJETNO DOŽIVETJE Z NEPRIMERLJIVO VISOKIM NIVOJEM IZKAZANE SKRBI ZA STRANKE. V PODJETJU LEXUS TO IMENUJEMO "USTVARJANJE NEVERJETNEGA". V PODPORO TEJ VZNEMIRLJIVI NOVI FILOZOFIJI ZNAMKE LEXUS SMO SE OBRNILI NA SVETOVNO PRIZNANO DRUŽBO WEINSTEIN, DA JE ZA NAS USTVARILA SERIJO KRATKIH VIDEO FILMOV, KI BODO GLEDALCEM PONUDILI PRIMERLJIVO RAVEN NAVDIHA. PET INOVATIVNIH REŽISERJEV JE USTVARILO PET DEL NA OSNOVI POGLOBLJENIH DOŽIVETIJ, KATERIH NAMEN JE DOTAKNITI SE IN PREVZETI LJUDI IZ VSEH KULTUR, SAJ VSAKO DELO NA EDINSTVEN NAČIN PREDSTAVLJA ŽIVLJENJE KOT IZJEMNO IZKUŠNJO.

VEČ LEXUS BRAND

ZAKLJUČENA SERIJA AMBICIOZNIH PROJEKTOV, KI RAZISKUJEJO KOMPLEKSNOST IN LEPOTO GIBANJA – VSE SE ZAČNE Z NAŠIM PRVIM PROJEKTOM "KORAKI". "KORAKI" SO ZGODBA O NARAVNOST OSUPLJIVI LUTKI IN NJENEM GIBANJU PO MESTU TER ISKANJU NEČESA POSEBNEGA.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ