concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PHILIPPE NIGRO

Philippe Nigro

PROSTORSKI OBLIKOVALEC

Philippe Nigro se je rodil in izobraževal v Franciji, svoje življenje pa je razpel med svojo domovino in Italijo. Njegovo delo odraža mešanico prospektivnih študij in pragmatičnega spoštovanja proizvajalcev, s katerimi sodeluje. To znanje mu omogoča krmarjenje med najrazličnejšimi oblikovalskimi projekti na različnih ravneh. Nekatere njegove stvaritve so razstavljene v sklopu muzejskih zbirk, vključno z njegovima izdelkoma »Twin-Chairs« in »T.U. table« v pariškem kulturnem centru Georges Pompidou. Sodeluje pa tudi s številnimi prestižnimi mednarodnimi blagovnimi znamkami. Leta 2014 je bil na sejmu Maison & Objet v Parizu razglašen za oblikovalca leta in izbran za oblikovanje 7. izvedbe scenografije muzeja modernih umetnosti Triennale Design Museum v Milanu.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ