concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

HAJIME YONEDA

HAJIME YONEDA

OBLIKOVALEC HRANE

Nekdanji računalniški inženir, ki je postal eden najbolj znanih kuharskih šefov na svetu, Hajime Yoneda, si je občudovanje gastronomske stroke prislužil s svojimi izjemnimi sposobnostmi, inovativnim razmišljanjem, nenehnim stremenjem k popolnosti in širino svoje kulinarične vizije. Leta 2009, zgolj leto in pet mesecev po otvoritvi, je bila njegova restavracija okronana s 3 Michelinovimi zvezdicami. Te časti si tako hitro ni prislužil še nihče na svetu. Prav tako restavracijo najdemo na seznamu 100 najboljših restavracij na svetu »Foodie Top 100« in seznamu 50 najboljših azijskih restavracij. Januarja 2015 pa je francoska revija Le Chef Yonedo uvrstila med 100 najboljših kuharskih šefov na svetu.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ