concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PROFESSOR HIROSHI ISHII

Profesor Hiroshi Ishii

Hiroshi Ishii je profesor medijske znanosti in umetnosti na ustanovi MIT Media Lab. Ta profesura je poimenovana po Jeromu B. Wiesnerju, predsedniku Tehnološkega inštituta Massachusettsa. Vodi skupino Tangible Media Group in sodeluje pri vodenju združenja Things That Think (TTT). Njegove raziskave se osredotočajo na snovanje brezšivnih vmesnikov med človekom, digitalnimi informacijami in fizičnim okoljem. Jeseni leta 1995 je na izobraževalni ustanovi MIT Media Lab ustanovil skupino Tangible Media Group, ki se je posvečala novi viziji interakcije med človekom in računalnikom: »Tangible Bits (otipljivi biti)« prek fizičnega utelešenja digitalnih informacij. Leta 2012 je predstavil novo vizijo »Radical Atoms (radikalni atomi)«, ki je nasledila filozofijo otipljivih bitov. Predpostavil je, da obstaja hipotetična generacija materialov, ki lahko dinamično spreminjajo obliko in videz ter jih je mogoče razpostavljati tako enostavno kot slikovne pike na zaslonu.

PREBERITE VEČ

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ