concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

NAO TAMURA

Nao Tamura

OBLIKOVALKA

Nao Tamura je študirala komunikacijsko oblikovanje na newyorški oblikovalski šoli Parsons. Pozneje je ustanovila svoj studio v Tokiu in trenutno dela v New Yorku. Njene rešitve črpajo navdih iz tokijskih in newyorških ustvarjalnih skupnosti. Doma so tako v dvo- kot tudi v tridimenzionalnem svetu in lahko vzpostavijo izjemno čustveno vez z občinstvom. Nao kljubuje predalčkanju, ki ga ima oblikovalska industrija tako rada. Njene enkratne rešitve so več kot samo oblikovanje. Odlikuje jih neobičajno ravnovesje inovacije in lepote.

Nao Tamura je za svoje delo prejela številna ugledna priznanja, npr. nagrado za produktno oblikovanje IF, nagrado Red Dot, zlato nagrado za odličnost v industrijskem oblikovanju in prvo nagrado Satellite na milanskem sejmu.

PREBERITE VEČ

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ