concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

MIT MEDIA LAB

MIT Media Lab

TANGIBLE MEDIA GROUP

MIT Media Lab aktivno podpira edinstveno, antidisciplinarno kulturo in presega znane meje ter discipline, s čimer spodbuja najbolj nekonvencionalno mešanje in združevanje raziskovalnih področij, ki so na prvi pogled povsem različna. Njegovi člani ustvarjajo disruptivne tehnologije na robu znanosti in so pionirji na področjih nosljivega računalništva, otipljivih vmesnikov in afektivnega računalništva. Profesorji, raziskovalno osebje in študentje delujejo v približno 30 raziskovalnih skupinah, ukvarjajo pa se z več kot 350 projekti, ki segajo od nevrobiologije, biomehatronike in računalniške fotografije do električnega avtomobila.

(Image) Od leve proti desni: Philipp Schoessler, Daniel Leithinger, prof. Hiroshi Ishii, Sean Follmer, dr. Amit Zoran

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ