concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

LEXUS DESIGN EVENTS

LEXUSOVA OBLIKOVALSKA NAGRADA 2017

LEXUS DESIGN AMAZING 2015 V MILANU

PRI DRUŽBI LEXUS SO RAZKRILI, DA SE BODO UDELEŽILI NAJVEČJEGA SVETOVNEGA OBLIKOVALSKEGA DOGODKA, SALONE DEL MOBILE DI MILANO 2015 (TEDEN OBLIKOVANJA V MILANU), IN SICER S PROJEKTOM LEXUS – A JOURNEY OF THE SENSES (LEXUS – POPOTOVANJE ČUTOV), OD TORKA, 14. APRILA, DO NEDELJE, 19. APRILA, V RAZSTAVNEM PROSTORU CARROZZERIA TORNERIA, ZONA TORTONA.

FINALISTI LEXUSOVE OBLIKOVALSKE NAGRADE 2015

DRUŽBA LEXUS INTERNATIONAL JE RAZGLASILA FINALISTE TA TRETJO LEXUSOVO OBLIKOVALSKO NAGRADO, MEDNARODNO TEKMOVANJE, USTANOVLJENO Z NAMENOM PODPRETI MLADE IN AMBICIOZNE USTVARJALCE. VRSTA SVETOVNO ZNANIH OBLIKOVALCEV IN USTVARJALCEV JE NOVEMBRA V TOKIU OCENJEVALA 1171 PROJEKTOV IZ 72 DRŽAV NA TEMO »ČUTI«. IZBRALI SO 12 FINALISTOV.

LEXUS DESIGN AMAZING 2014 MILAN

LEXUS BO NA MILANSKEM TEDNU OBLIKOVANJA PRIREDIL POSEBNO RAZSTAVO DEL TREH SVETOVNO PRIZNANIH OBLIKOVALCEV. TO JE NAJPOMEMBNEJŠI MEDNARODNI DOGODEK NA PODROČJU OBLIKOVALSKE INDUSTRIJE, KI POTEKA V ITALIJANSKEM MILANU. RAZSTAVO Z NASLOVOM LEXUS DESIGN AMAZING2014 MILAN SI BO MOGOČE OGLEDATI V USTANOVI CIRCOLO FILOLOGICO MILANESE OD TORKA, 8. APRILA, DO NEDELJE, 13. APRILA.

VEČ LEXUS BRAND

ZAKLJUČENA SERIJA AMBICIOZNIH PROJEKTOV, KI RAZISKUJEJO KOMPLEKSNOST IN LEPOTO GIBANJA – VSE SE ZAČNE Z NAŠIM PRVIM PROJEKTOM "KORAKI". "KORAKI" SO ZGODBA O NARAVNOST OSUPLJIVI LUTKI IN NJENEM GIBANJU PO MESTU TER ISKANJU NEČESA POSEBNEGA.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ