concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

STROBE

STROBE JE OSUPLJIVA VIZUALNA PREDSTAVA O OSVETLJENEM ČLOVEKU, KI SE PODA NA NOČNO POTOVANJE PO MESTU

STROBE s pomočjo domišljije odraža Lexusovo inovativno oblikovanje in tehnologijo.

Projekt STROBE v režiji Adama Berga temelji na predstavi kaskaderjev in akrobatov, ki zgolj s tehnološko dovršenimi oblačili iz diod LED pripovedujejo zgodbo o neverjetnem potovanju človeka po nočnem nebu nad Kuala Lumpurjem.

Omenjene kostume sta zasnovala hollywoodska kostumografinja Vin Burnham in strokovni režiser Adam Wright. Navdahnilo ju je oblikovanje Lexusovih vozil, vključno z značilno vretenasto masko in žarometi LED.

Treba je bilo izdelati namenski računalnik in napredno programsko opremo za nadzor svetil, ki sta brezžično krmilila utripanje oblačil. Ta so nato na zahtevo ustvarila dih jemajočo podobo, ki si jo lahko ogledate v filmu.

Več izveste na spletni strani: http://www.lexus-int.com

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ