concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

SLIDE

PROJEKT SLIDE JE ČETRTI V SERIJI PROJEKTOV 'ČUDOVIT V GIBANJU'. PRI LEXUSU SO USTVARILI PRAVO LEBDEČO ROLKO, S KATERO SE LAHKO ZAPELJETE.

Ko se združijo tehnologija, dizajn in domišljija, je mogoče doseči izjemne stvari.
Projekt SLIDE je četrti v seriji projektov 'Čudovit v gibanju' in tokrat smo si zastavili najzahtevnejši izziv do zdaj – ustvariti nekaj edinstvenega.
Lebdeča rolka Lexus predstavlja inženirsko inovacijo in v prihajajočih tednih vas bomo redno obveščali o napredku tega posebnega projekta.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ