concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

INTELIGENCA

the intelligence

NAJBOLJŠI NA RAZSTAVI 2014

V Inteligenci raziskujemo umetnost, oblikovanje in obrt z vsega sveta. Nekateri izmed najbolj naprednih in priznanih arhitektov, inženirjev in oblikovalcev današnjega časa bodo razstavljali na teh dogodkih, ki prikazujejo navdihujočo ter vznemirljivo vrhunsko umetnost in tehnologijo.

V tej številki poročamo o izboru dogodkov, razstav in avtomobilskih salonov, natančneje o tednu oblikovanja v Stockholmu, razstavnem paviljonu oblikovanja Cup Lexus v Melbournu in festivalu grafičnega oblikovanja v Bredi na Nizozemskem.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ