concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PETERICA

the five

PET NAJZANIMIVEJŠIH OBLIKOVALSKIH TALENTOV TA HIP.

Spoznajte pet najzanimivejših oblikovalskih talentov ta hip, od inovativnega oblikovalca pisav v Rhode Islandu do novega prepoznavnega obraza finskega oblikovanja.

CYRUS HIGHSMITH OBLIKOVALEC PISAV, PROVIDENCE

Cyrus Highsmith iz Wisconsina se je pridružil zelo vplivnemu studiu za izdelovanje pisav Font Bureau v Bostonu leta 1997 kot diplomant priznane šole Rhode Island School of Design (RISD). Manj kot dve desetletji pozneje je postal eden najpomembnejših in izrazno najmočnejših severnoameriških oblikovalcev pisav. V industriji, ki so jo hitro zaznamovali računalniški zasloni in slikovne pike, je Highsmith s svojim drznim in animiranim slogom ter edinstvenim umetniškim procesom oblikovanja pridobil ogromno oboževalcev, med katerimi je tudi guru tiskanih časopisov Mario García, ki ga opisuje kot »enega trenutno najbolj dinamičnih in izvirnih glasov na področju oblikovanja pisav v Ameriki«.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ