concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

ELEMENT

an element

MERIMO Z ZANIMANJEM

Merilnik za Lexus IS F SPORT črpa navdih iz oblikovanja digitalnega prikaza v superavtomobilu Lexus LFA in predstavlja grafični dosežek, ki ga je omogočilo uspešno združevanje napredne tehnologije in tehnike stare šole. Sestavljen je iz osempalčnega tankoplastnega zaslona s tekočimi kristali (TFT-LCD), na katerem je nameščen okrogel okrasni element s premerom 120 milimetrov. Obroč je postavljen na sredini prikazovalnika, kjer ga z obeh strani obdajajo digitalni elementi prikaza. Obroč z motornim pogonom deluje kot zunanji rob prikaza in zdrsi na stran, ko voznik uporabi stikalo na volanu, da bi priklical informacije v zvezi s prevoženimi kilometri ali sezname predvajanja glasbe.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ