concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

MOJSTRI KOVANJA

lab

LABORATORIJ

V OBSEŽNI TOVARNI 250 KILOMETROV OD TOKIA SKUPINA OBRTNIKOV KUJE NEKATERA IZMED NAJBOLJ ISKANIH KOLES NA SVETU.

Vsako jutro se Masato Sawada, direktor podjetja BBS Japan Co. Ltd., sprehodi po tovarni v Takaoki, ki proizvaja kolesa. Med obhodom natančno pregleda vsako delovno mesto in pozdravi vse delavce, da preveri potek dela in zagotovi, da so kovana kolesa visoke kakovosti izdelana pravočasno. Njegov »jutranji sprehod« lahko traja tudi nekaj ur. S svojimi 38.520 kvadratnimi metri površine, kar znaša malo manj kot 4 hektare, je živahni objekt v Takaoki zares ogromen. V njem dela 300 zaposlenih.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ