concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

MOGOČEN

reveal

PREDSTAVITEV

POVSEM NOVI LEXUS RX JE VEČJI, DRZNEJŠI IN BOLJ DINAMIČEN KOT NJEGOVI PREDHODNIKI. DA BI VIDELI, KAJ ZMORE, SMO GA ODPELJALI NA VELIKANSKI JEZ TAKIZAWA V VZHODNI JAPONSKI.

Najbolj dramatičen pogled na vozilo RX je od spredaj, kjer poudarjena vretenasta maska motornega pokrova, ki je zaščitni znak znamke Lexus, takoj pritegne pozornost. Pravzaprav se sprednji del lahko pohvali s popolnoma novim pokrovom armaturne plošče s poudarjenim pokromanim robom in trojnimi žarometi LED v obliki črke L. Tudi meglenke v izbočenih sprednjih blatnikih so dobile novo podobo.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ