concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

V NOTRANJOSTI ARHIVA CORBIS

human nature

ČLOVEŠKA NARAVA

GLOBOKO POD ZEMLJO, V OBJEKTU V ZAHODNI PENSILVANIJI SO PRI TEMPERATURI POD NIČLO SHRANJENE NEKATERE NAJBOLJ ZNAMENITE FOTOGRAFIJE NA SVETU.

Tega kraja ni na zemljevidu. Prav tako nima imena. Družba Iron Mountain, ki ima v lasti in upravlja podzemne hodnike tega nekdanjega rudnika apnenca, imenuje kraj »Podzemlje« (skupaj z narekovaji), s čimer želi poudariti, da gre tako za idejo kot za resničen kraj. Nekdanji rudnik je daleč največji in najbolj varovan objekt družbe – varnost 4. stopnje, kot rečejo. Samo peščica vladnih objektov (Pentagon in Bela hiša) ima višjo, 5. stopnjo, ki je hkrati tudi najvišja.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ