concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

V GLOBINAH MORJA

blueprint

OSNUTEK

NEKDANJI ŠPORTNI POTAPLJAČ PHIL NUYTTEN IZ SEVERNEGA VANCOUVRA V KANADI NAM IZ SVOJE DELAVNICE, V KATERI SE VEDNO NEKAJ DOGAJA, POMAGA ODKRIVATI ŠE ZADNJE SKRITE KOTIČKE NAŠEGA PLANETA.

Phil Nuytten je prava legenda na področju raziskovanja oceanov. 73-letni domačin iz Vancouvra je ustanovitelj podjetja Nuytco, ki proizvaja stroje, s katerimi lahko ljudje udobneje dosežejo neverjetne globine morja in tam ostanejo dlje, kot je bilo to kdaj koli prej mogoče.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ