concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PODPORA

element

ELEMENT

NOVI LEXUS NX JE DRZEN, DRUGAČEN IN DINAMIČEN. PRAV TAKO SE LAHKO POHVALI Z NAJBOLJ NAPREDNIMI IN DIH JEMAJOČIMI SEDEŽI BREZ PRIMERE. VEČ NAM POVE GLAVNI INŽENIR TAKEAKI KATO.

Pri razvoju novega vozila Lexus NX je bilo udobje potnikov prednostna skrb glavnega inženirja Takeakija Kata, najbolj ključni elementi, ki jih je moral upoštevati, pa so bili sprednji sedeži. Pravijo, da naj bi občutljivi vozniki dirkalnih avtomobilov na podlagi gibanja sedeža vedeli, kako se obnese vozilo na cesti. Če pride na primer do podkrmiljenja, to čutijo. Inženir Kato je želel doseči enako raven komunikacije med avtomobilom in voznikom v vozilu NX. Čeprav si je želel ustvariti nekaj stilsko dovršenega in športnega, je vedel, da tega ne sme storiti na račun udobja. Pomemben je bil videz sedežev, prav tako so morali biti primerni za večurne vožnje.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ