concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

EDEN IN EDINI

the one

KONCEPT DVOVRATNEGA KUPEJA LF-CC Z ENO NAJDRZNEJŠIH PODOB DO ZDAJ POSTAVLJA NOV STANDARD V OBLIKOVANJU ZA LEXUS.

Temelji Lexusovega najnovejšega koncepta modela LF-CC, ki je doživel svojo dolgo pričakovano svetovno premiero na avtomobilskem salonu v Parizu leta 2012, so dizajn, užitek pri vožnji in najnovejša hibridna tehnologija.

Model LF-CC odlikuje predvsem njegova karoserija, ki so jo na podlagi strokovnega znanja in desetletnih izkušenj od začetkov oblikovalske filozofije L-finesse razvili strokovnjaki iz oddelka za oblikovanje znamke Lexus. Filozofijo oblikovanja L-finesse so skovali iz temeljnih vrednot blagovne znamke, ki sta »leading-edge« in »finesse«. To je lasten oblikovalski koncept, h kateremu stremi Lexus. Sčasoma so ga oblikovalci na podlagi razvoja posameznih novih konceptov ali proizvodnih modelov dodobra obrusili in izboljšali.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ