concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PETERICA

the five

SPOZNAJTE PET OBLIKOVALCEV, KI SE STVARI LOTEVAJO DRUGAČE: OD TEGA, DA GRADIJO OBJEKTE IZ PENE, DO MOSTOV, OBLEČENIH V LUČI LED.

PERNILLA OHRSTEDT
ARHITEKTKA IZ LONDONA

32-letna arhitektka Pernilla Ohrstedt, ki je odraščala v Stockholmu, je prišla v London zaradi študija na fakulteti Central Saint Martins College of Art and Design. Čeprav je odraščala v okolju, prežetem z arhitekturo (starša se oba ukvarjata s to dejavnostjo), se je Ohrstedtova ob prihodu še vedno odločala o svojem bodočem poklicu, a je kmalu ugotovila, da jo zanima svet zgradb. »Vendar to sem želela početi nekoliko drugače in ugotovila sem, da tukajšnje šole to omogočajo,« je razložila. »Morda lahko v mojem načinu dela prepoznate, da se sem arhitektka, ki se ne drži ustaljenih poti.«

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ