concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

KLIC DIVJINE

Beyond Reveal 001 Article

PREDSTAVITEV

POSODOBILI IN PRENOVILI SMO VOZILO LEXUS LX. LEXUSOV LEGENDARNI VODILNI ŠPORTNI TERENEC JE ZDAJ VEČJI IN DRZNEJŠI TER OSTAJA ENO REDKIH LUKSUZNIH VEČNAMENSKIH VOZIL, KI ZDRUŽUJE MESTNO UDOBJE Z ROBUSTNIMI ZMOGLJIVOSTMI TERENSKE VOŽNJE.

Lexus LX se ob jutranji zarji pojavi iz meglic v japonski gorati prefekturi Gunma. Legendarni športni terenec je povsem prenovljen. Na primer, zadnji del je zdaj opremljen z novimi zadnjimi lučmi, ki se ovijajo okrog vozila, in s poudarjenim zadnjim odbijačem. Nova panoramska kamera, ki je del serijske opreme, poskrbi za posnetke okolice, kar je še posebej priročno pri priklapljanju ali manevriranju prikolice.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ