concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

VISOKO V ZRAKU

Beyond HumanNature 004 Article

ČLOVEŠKA NARAVA

NEDAVNO SE JE KONČALO ZADNJE POGLAVJE ENORMNEGA MUZEJSKEGA PROJEKTA, REZULTAT PA JE MOJSTROVINA NA PODROČJU GRADNJE NA VISOKIH NADMORSKIH VIŠINAH.

Obiskovalci se lahko na goro Kronplatz, 2275 metrov visok vrh na Južnem Tirolskem v severovzhodni Italiji, previdno pripeljejo po pravi gorski cesti, povzpnejo z dih jemajočo vzpenjačo ali odpravijo peš, kar traja pet ur. Ne glede na izbrano pot jih tam pričaka široka prerijska planjava, poleti rjavo zelene barve, kjer domuje nekaj manjših restavracij in 18-tonski Veliki zvon iz železa, ki ne zvoni ob uri. V zimskih mesecih pobočja polnijo smučarji, poleti se na vrhu zbirajo jadralni padalci, v zadnjem času pa vedno pogosteje tudi obiskovalci novega muzeja v notranjosti gore.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ