concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

DOBER NOS

Beyond Blueprint 003 Article

OSNUTEK

ZA NEMŠKEGA IZDELOVALCA PARFUMOV GEZO SCHOENA JE KREIRANJE ZABAVNIH IN NEOBIČAJNIH DIŠAV RESNA ZADEVA. OBISKALI SMO NJEGOV BERLINSKI LABORATORIJ.

Neodvisni izdelovalec parfumov Geza Schoen dobro ve, kaj mu je všeč. »Sveže, aromatične, balzamične, lesne in čutne,« pove odločno. »To so note esenc, vedno prisotne v mojih parfumih.« Pri starosti 46 let je Schoen na področju izdelovanja dišav dejaven že četrt stoletja. V tem času jih je razvil več »sto, če ne tisoč«, med njimi tudi najslavnejšo Molecule 01, ki se poigra s čutno zaznavo. Schoen poskrbi, da dobijo dišave nenavadne in ekscentrične razsežnosti. Na primer, arome Molecule 01 iz stekleničke ne more poduhati kar vsakdo. Spet drug Schoenov izdelek Wode se na kožo nanese kot kobaltno modra »barva«. Njegova serija dišav The Beautiful Mind je poklon ženski inteligenci. Ustvaril pa je tudi posebne dišave za neobičajne stranke, kot je blagovna znamka gina Bombay Sapphire ali nemška založniška hiša Steidl.

PREBERITE CEL ČLANEK

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ