concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

LEXUSOV HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM

HIBRID ZA PODJETJA

Okoljsko odgovoren, gospodaren, inovativen luksuz. Službeno vozilo, ki dosega tako odlične rezultate kot vaše podjetje in je boljša alternativa dizelskemu vozilu.

PAMETNA ODLOČITEV

Izjemno majhna poraba goriva, visokotehnološki sistemi za pomoč vozniku, oblika in rokodelsko mojstrstvo Takumi niso namenjeni samo posameznikom. Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem, opremljen z Lexusovo zmogljivostjo in inovacijami, je pametna izbira za vsako podjetje.

SPOZNAJTE DRUŽINO MODELOV

Spoznajte celotno družino Lexusovih hibridov s samodejnim polnjenjem za podjetja, najširši izbor tovrstnih modelov med vsemi proizvajalci luksuznih vozil.

2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUSOV HIBRID

PREFINJENI LUKSUZ

Mojstrska izdelava se ne nanaša samo na zaključek, ampak predstavlja jedro našega pristopa do absolutne kakovosti. Naši mojstri obrti Takumi združujejo tradicionalne tehnike s sodobno tehnologijo v vsaki fazi proizvodnje, od oblikovanja elegantne šasije s poudarkom na zmogljivosti do ročno izdelanih okrasnih elementov in notranjosti, vse s ciljem ustvariti brezhiben končni izdelek.

Inteligentna varnostna sistema Lexus Safety System + in Lexus Safety System + A prav tako zagotavljata inovativno, najsodobnejšo podporo vozniku, s tem ko spremljata potek ceste in voznikove namere za največji nadzor, suverenost in udobje v vožnji.

Jamstvo za vsakega vodjo podjetja ali voznega parka.

Next steps