LEXUSOV HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM

HIBRID ZA PODJETJA

Okoljsko odgovoren, gospodaren, inovativen luksuz. Službeno vozilo, ki dosega tako odlične rezultate kot vaše podjetje in je boljša alternativa dizelskemu vozilu.

PAMETNA ODLOČITEV

Izjemno majhna poraba goriva, visokotehnološki sistemi za pomoč vozniku, oblika in rokodelsko mojstrstvo Takumi niso namenjeni samo posameznikom. Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem, opremljen z Lexusovo zmogljivostjo in inovacijami, je pametna izbira za vsako podjetje.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  HIBRID ZA PODJETJA

  VEDNO PRIPRAVLJEN ZMANJŠATI IZPUSTE

  Hibridna vozila Lexus so pametna izbira v prizadevanju za zmanjšanje ogljičnega odtisa vašega podjetja. Naša inovativna tehnologija je zelo pomembna z vidika lokalnega in globalnega onesnaženja okolja, saj zmanjšuje škodljive izpuste in prispeva k čistejšemu zraku v mestih.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  HIBRID ZA PODJETJA

  VEDNO PRIPRAVLJEN NA FINANČNO UČINKOVITOST

  Inovativna tehnologija Lexusovega hibrida in dokazano majhna poraba goriva pomagata zmanjšati stroške in s tem ohranjati zdrave finance.

  Biti lastnik Lexusovega hibrida s samodejnim polnjenjem je enako kot imeti avtomobil z eno vrsto pogonskega goriva – prav tako preprosto, vendar z več prednostmi. Z njim dobite izjemno zanesljivost, ki jo ponujajo vozila Lexus, brez dodatnih stroškov vzdrževanja in servisne preglede hibrida ob vsakem servisu.

  Hibrid ni varčen samo pri porabi goriva: prav tako lahko izboljša poslovne rezultate vašega podjetja. Tri leta uporabe hibrida prinašajo davčne ugodnosti za podjetje in osebne prihranke.

  Izbira Lexusovega hibrida je lahko odlična naložba za vaše podjetje.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  HIBRID ZA PODJETJA

  VEDNO PRIPRAVLJEN NA VOZNO ZMOGLJIVOST

  Na cilj se pripeljite v slogu. Naš dvojni vir napajanja odlikujeta hiter razvoj samozavestne moči na cesti in bolj uglajena vožnja na dolgih razdaljah.

  Poudarek na majhni porabi goriva, ki velja za celotno serijo Lexusovih hibridnih vozil s samodejnim polnjenjem, se odraža v tišjih kabinah, kjer se lahko mirno sprostite in osredotočite – vse kabine izpolnjujejo stroge standarde kakovostne izdelave Takumi.

  Naj gre za pomemben sestanek ali čas za tehten premislek – na cilj boste prispeli sveži in pripravljeni.

SPOZNAJTE DRUŽINO MODELOV

Spoznajte celotno družino Lexusovih hibridov s samodejnim polnjenjem za podjetja, najširši izbor tovrstnih modelov med vsemi proizvajalci luksuznih vozil.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUSOV HIBRID

PREFINJENI LUKSUZ

Mojstrska izdelava se ne nanaša samo na zaključek, ampak predstavlja jedro našega pristopa do absolutne kakovosti. Naši mojstri obrti Takumi združujejo tradicionalne tehnike s sodobno tehnologijo v vsaki fazi proizvodnje, od oblikovanja elegantne šasije s poudarkom na zmogljivosti do ročno izdelanih okrasnih elementov in notranjosti, vse s ciljem ustvariti brezhiben končni izdelek.

Inteligentna varnostna sistema Lexus Safety System + in Lexus Safety System + A prav tako zagotavljata inovativno, najsodobnejšo podporo vozniku, s tem ko spremljata potek ceste in voznikove namere za največji nadzor, suverenost in udobje v vožnji.

Jamstvo za vsakega vodjo podjetja ali voznega parka.