ODKRIJTE LEXUS

TEHNOLOGIJA

Za nas je tehnologija katalizator za ustvarjanje. Ne zadovoljimo se le s sprejemanjem najnovejših inovacij, prenašamo jih naprej, v presenetljivo nove in domiselne smeri.

ODKRIVANJE NEPRIČAKOVANEGA

Naš pristop k tehnologiji je vedno dinamičen in nikoli statičen. Tehnologij ne uporabljamo v dejanskem stanju – upoštevamo jih kot izhodišča za nov razvoj. Pri snovanju prihodnosti vedno razmišljamo ustvarjalno in vseobsegajoče; znova predelamo in si na novo zamislimo najnovejši napredek.

 • 
 

 
  technology hub innovation with imagination

  TEHNOLOGIJA

  INOVATIVNOST Z DOMIŠLJIJO

  Presegamo napredno tehnologijo. Vključujemo jo v naše drzne ideje in razvoj vozil.

 • 
 

 
  2018 lexus safety accessories hero

  TEHNOLOGIJA

  LEXUSOVA VARNOSTNA

  Skrb za vašo varnost je naša prednostna naloga. Sistem Lexus Safety System + opredeljuje novo obdobje preprečevanja nezgod, usmerjenega v zaščito vas, vaših sopotnikov, potnikov v drugih vozilih in pešcev. Sistem Lexus Safety System + z dopolnjevanjem in podpiranjem vaših voznih sposobnosti krepi vaše zaznavanje ter s tem zagotavlja, da se vedno samozavestno podate na pot.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  TEHNOLOGIJA

  UTIRAMO POT TEHNOLOGIJI

  Doživetje vožnje je vedno v pogonu, stalno v razvoju. Izkoriščamo moč tehnologije, da jo ponesemo na novo raven. Prihodnost moramo uresničiti sami.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  TEHNOLOGIJA

  HIBRIDNI INŽENIRING

  Neverjetna učinkovitost. Nižje vrednosti izpustov. Odzivna moč. Brezkompromisno luksuzno doživetje vožnje. Naša vodilna hibridna tehnologija ostaja v ospredju inovacij.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  TEHNOLOGIJA

  VRHUNSKE LASTNOSTI

  Vrhunska tehnologija ni dovolj. Treba je je ponesti na najvišjo raven. Vse modele v paleti Lexusovih vozil prevzemajo vodilna inovativnost, ki se prepleta z neprekosljivim luksuzom.