ODKRIJTE LEXUS

ZMOGLJIVOST

Zmogljivost ni le v hitrosti. Pomeni pravo povezanost z vašim vozilom, cesto in čuti. Naša misija je, da vas popeljemo v to dimenzijo.

ZASNOVAN, DA NAVDUŠI

Strast je naše bistvo. Žene nas, da ustvarjamo izjemne avtomobile. Četudi je naš inženiring izjemno tehnične narave, ki ga poganja inovativnost, pa pri snovanju, izgradnji in preskušanju modelov na prvo mesto postavljamo senzorično doživljanje in užitek. Vas je vozilo prevzelo – prav vse čute? Ali v vas vzbuja čustva? Številke in tehnične specifikacije štejejo, vendar pa je pri Lexusu najbolj pomembno, kakšna čustva vozilo vzbudi v vas.

 •     lexus performance hub f philosophy

  ZMOGLJIVOST

  FILOZOFIJA F

  Naša zavezanost užitku in senzoričemu navdušenju med vožnjo ima preprosto ime – filozofija F. Ne glede na to, kateri model Lexus izberete, vsi modeli so zasnovani tako, da vam nudijo čisto, neprekosljivo in razburljivo doživetje.

 •     lexus performance hub lc 500

  ZMOGLJIVOST

  ŠPORTNI KUPE LC

  Model LC zaznamuje prihod nove ere za Lexus in za voznike. Poganja ga vrhunski večstopenjski hibridni sistem za športno in mikavno vožnjo.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  ZMOGLJIVOST

  MODELI F

  Modeli F, ki so zasnovani v skladu z našo filozofijo F, izražajo našo ljubezen do strasti in zmogljivosti. Usedite se za volan in poneslo vas bo v povsem nove dimenzije doživetij.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  ZMOGLJIVOST

  Modeli

  Vzemite svoj najljubši model Lexus in mu dodajte še športnejšo noto. Naša vozila F SPORT nadgrajujejo podrobnosti zasnove tako v notranjosti in zunanjosti, poleg subtilnega nastavljanja vzmetenja, ki nudi navdihujoči učinek.