lexus make your mark hero

NOVICE LEXUS

PUSTITE SVOJ PEČAT

Lexus je naznanil ustvarjalno sodelovanje z večkrat nagrajenim glasbenim producentom Markom Ronsonom pri lansiranju novega modela LC. V kampanji s pomenljivim naslovom 'Make Your Mark' novo vozilo, Lexusov vodilni kupe, napoveduje novo obdobje luksuzne blagovne znamke.

Sodelovanje z Ronsonom je Lexusov naslednji korak v prizadevanjih ustvariti neverjetna doživetja na področju glasbe, umetnosti in tehnologije. Gre za nadaljevanje kampanje iz leta 2015 "Življenje z vozilom RX" z igralcem Judom Lawom, v okviru katere so lahko udeleženci interdisciplinarne gledališke predstave sami okusili življenjski slog filmske zvezde.

MARK RONSON

V prihajajočih šestih mesecih bodo lahko stranke in privrženci blagovne znamke v okviru kampanje "Make Your Mark" odkrivali navdušujoče vsebine in neverjetna doživetja.

O kampanji je Mark Ronson dejal: »Vedno rad sodelujem z ljudmi, ki so inovativni in edinstveni tako v studiu kot zunaj njega. Ko so do mene pristopili iz Lexusa s konceptom te kampanje in sem si ogledal novi LC, se mi je zdel svež in vznemirljiv. Pritegnila me je ideja, da se ob avtomobilu ustvarita navdih in doživetje z glasbo.«

LEXUS LC

Zasnova kupeja LC ostaja presenetljivo zvesta konceptnemu vozilu LF-LC – oba dobitnika nagrade EyesOn Design. LC je vodilna sila razvojne kulture pri Lexusu, kjer oblikovalske in inženirske ekipe sodelujejo pri ustvarjanju izjemnih avtomobilov, ki presegajo vsa pričakovanja.

Alain Uyttenhoven, direktor družbe Lexus Europe je o partnerstvu med Lexusom in Markom Ronsonom dejal: "Mark Ronson je ikona glasbene produkcije, ki se je podpisal pod nekatere največje uspešnice zadnjega desetletja, in ne bi mogli imeti boljšega sodelavca pri kampanji "Make Your Mark". Lexus LC simbolizira začetek novega obdobja za Lexus, kjer gre predvsem za ustvarjanje boljše sinergije med inženiringom in oblikovanjem. In za to je Mark kot naročen, saj je človek, ki s svojimi neverjetnimi predstavami in sodelovanji pušča velik pečat v glasbeni industriji."