2019 lexus brand hero

OBLIKOVANJE

VIZIJE PRIHODNOSTI

Lexusovo oblikovanje odlikuje drzna in pogumna miselnost. Oglejte si nekaj projektov, s katerimi smo vstopili v prihodnost. Vsakega zase odlikuje nepredvidljiva energija. Nemogoče tako postane mogoče.

 • 2019 lexus brand yacht

  VIZIJE PRIHODNOSTI

  ŠPORTNA JAHTA

  Kot strasten poklicni voznik Akio Toyoda ni le voznik avtomobilov, temveč ga zanimajo vsa vozila. Tudi jahte pri tem niso izjema. Povsem sta ga navdušila moč in okretna vodljivost najizvrstnejših modelov.

  Vedel je, da bo stilsko dodelana zmogljiva jahta predstavljala razburljiv in luksuzen dodatek k življenjskemu slogu Lexus. S športno jahto Lexus smo uresničili tudi to vizijo. Vkrcajte se.

 • 2019 lexus brand slide hoverboard

  VIZIJE PRIHODNOSTI

  LEBDENJE

  Spoznajte lebdečo rolko SLIDE – novo prevozno sredstvo. Oblikovalski mojstri so jo zasnovali za rolkanje na povsem nov način. Da smo lahko ustvarili to rolko, smo nekatere bistvene tehnologije zasnovali na novo in odkrili nekaj tehničnih inovacij.

  Treba je bilo združiti močno, elektromagnetno tehnologijo maglev in elegantno aerodinamično desko. V praksi to pomeni ustrezno kombinacijo super pretvornikov, magnetov in tekočega dušika. Ekipa je prav na vsakem koraku poskušala iz tehnoloških elementov izvabiti kar največ.