KAKOVOST IZDELAVE

VRHUNSKA KAKOVOST

Vsaka podrobnost celotne palete vozil Lexus je izdelana po najvišjih standardih. Vsi združeni vidiki ustvarijo uglajeno, lahkotnejšo izkušnjo za voznike in potnike.

ŠIVANJE USNJA

Naše dih jemajoče oblazinjenje ustvarjajo najboljši mojstri. Preden lahko začnejo z oblazinjenjem, ki se pojavi v vozilih Lexus, morajo vsi pripravniki obvladati naš 10-stopenjski učni program v šivalnem dodžu. Izraz 'dodžo' večinoma pomeni vadbeno dvorano za borilne veščine. Pri Lexusu uporabljamo ta posebni objekt za odkrivanje in skrbno izpopolnjevanje talentov. Vse to se izvaja z namenom, da vsak model predstavlja največjo kakovost.

 • 
 

 
  takumi superiorfinish leather stitching 01

  ŠIVANJE USNJA

  NATANČNOST ROČNIH ŠIVOV

  Ko boste naslednjič sedli v enega od naših avtomobilov, si vzemite čas in občudujte čudovite šive, ki krasijo notranjost. Njihova preprostost in eleganca ne izdata, kako težko jih je ustvariti.

  Šivanje mora biti vsakič izvedeno natančno. Rezultat je viden, ko so ročno izdelane linije v čudovitem nasprotju z vrhunsko tehnologijo števcev vozila in instrumentov na armaturni plošči.

 • ŠIVANJE USNJA

  TESTIRANO GLEDE UNIČENJA

  Vsak kup vrhunskega usnja, s katerim delamo, je testiran do točke uničenja. Izbrano je samo najmočnejše usnje. Vsi materiali morajo prestati več kot 30 ekstremnih testiranj, preden so odobreni za opremljanje notranjosti naših vozil.

  Za zagotavljanje najvišje kakovosti usnja gremo skozi pekel, ko poustvarjamo izzive, do katerih bi lahko prišlo v njegovi življenjski dobi. Testiramo odpornost proti odrgninam, kemičnim snovem, sončni svetlobi in temperaturi ter združujemo ustvarjalnost in strokovno znanstveno znanje, da razvijemo resnično stroge teste.

BREZHIBNA KONČNA OBDELAVA

Zunanjost vsakega vozila Lexus je obdelana do popolnosti. Naše tehnike barvanja in peskanja smo skrbno izpopolnili, da lahko ustvarimo osupljive, gladke površine, ki se svetijo v bogati, svetleči barvi.

Rezultati naših naporov so nemudoma vidni, saj boste priča stopnji kakovosti, ki resnično prebudi čute.


 

 
  takumi superiorfinish multi layed paint 01

BREZHIBNA KONČNA OBDELAVA

POSTOPEK MOKREGA PESKANJA

Popolna površina je bolj privlačna, a jo je treba zelo skrbno pripraviti. Po vsakem nanosu osnovne lakirane plasti sledi ročno mokro peskanje zunanjosti avtomobila.

Končno obdelavo nato preverijo izostrene oči mojstrov kakovostne izdelave Takumi in digitalni analizatorji. Nobena praska se ne spregleda. Brezhibna uglajenost je edina možnost za dosego naših strogih standardov.

ROČNO PREGLEDANA KAKOVOST

Stroji lahko poiščejo nepravilnosti, pravo kakovost pa morajo nadzorovati človeške oči in zagotoviti človeški dotik. Celotna paleta vozil Lexus je spolirana in ročno preverjena. Neprekosljivi mojstri Takumi so vodilna sila.

Skozi leta so izpopolnili moč svojega dotika: edinstveno zmožnost 'branja' površine s svojimi prsti in s tem zagotavljanje brezhibne končne obdelave.

 • ROČNO PREGLEDANA KAKOVOST

  ODSTRANJEVANJE NEPRAVILNOSTI

  Mojstri Takumi poskrbijo, da je vsak vidik vsakega avtomobila obdelan do popolnosti. Velikokrat jih boste videli, kako z belimi rokavicami iščejo najmanjše napake, tudi takšne, ki niso velike niti en milimeter.

  Zaradi poudarjenih čutov in osredotočenosti brez primere, ki je posledica dolgoletnih usposabljanj in mojstrstva, ne spregledajo ničesar.

 • ROČNO PREGLEDANA KAKOVOST

  NATANČEN INŽENIRING

  Naši testi motorjev niso samo avtomatizirani. Vse, kar leži pod pokrovom motorja, je pregledano tako z najnovejšo tehnologijo za jamčenje najvišjih standardov kot tudi s prostim očesom mojstrov kakovostne izdelave.

  Človeške roke živijo v sožitju z vrhunskimi sistemi, kot je CT-slikanje, sposojenimi iz medicinske znanosti. Ti lahko za razliko od običajnih analizatorjev resnično vidijo v vsak motor, s čimer zagotavljajo, da vsak izpolnjuje Lexusove stroge zahteve kakovosti.

  Mojstri Takumi prav tako uporabljajo orodja, kot je tradicionalni stetoskop, z namenom, da sta natančnost in kakovost vedno zagotovljena.

Next steps