ODKRIJTE LEXUS

KAKOVOST IZDELAVE

Preciznost. Predanost. Spretnost. Vse je ključni del edinstvene kakovosti izdelave, ki je očitna v vsakem vozilu Lexus.

NATANČNOST TAKUMI, IZPOPOLNJENA SKOZI DESETLETJA

Takumi je starodavni japonski koncept in tradicija, ki izraža bistvo mojstrske kakovosti izdelave. In to je tisto, na čemer temelji naš celotni postopek proizvodnje. Vsi naši mojstri izdelave Takumi imajo zelo izostrene čute, skozi leta pa so prestali tudi strogo usposabljanje. Zavezani so najboljšim rezultatom, kar je vidno pri nenehnem vlaganju njihovega časa, in ne odnehajo, dokler ne ustvarijo izjemnih vozil in odličnih izkušenj z združevanjem tradicionalnih tehnik in modernih tehnologij.

 •     takumi hub masters

  KAKOVOST IZDELAVE

  MOJSTRI TAKUMI

  Vsak Lexusov mojster izdelave Takumi ima vsaj četrt stoletja izkušenj. Skupaj dodajo svojo edinstveno spretnost, znanje in intuicijo vsaki stopnji postopka izdelave avtomobila.

 •     Takumi Replacement 1920x1080 Hero

  KAKOVOST IZDELAVE

  MAČKE ORIGAMI

  Če želite postati mojster Takumi, morate prikazati neverjetno hitrost in natančnost. Ali lahko s papirjem prepognete mačko origami hitro kot blisk z vašo slabšo roko? To je največji test vizije in finese.

 •     takumi hub flagship craft

  KAKOVOST IZDELAVE

  VODILNA KONČNA OBDELAVA

  Vsak vidik ikoničnega modela LS odraža našo predanost najboljši izdelavi. Luksuzne končne obdelave, okrasni elementi in materiali dvigujejo vozno doživetje in celovito izjemno zmogljivost.

 •     takumi hub superior finish

  KAKOVOST IZDELAVE

  VRHUNSKA KAKOVOST

  Prava moč je v podrobnostih. Skozi celotno paleto vozil boste odkrili ročno šivanje, edinstvene zaključne premaze in stroga, človeško vodena preverjanja kakovosti, ki zagotavljajo popolnost.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  ROKODELSKO MOJSTRSTVO

  TAKUMI – NAČIN ŽIVLJENJA

  Naši mojstri Takumi zagotavljajo edinstvenost Lexusove izdelave, ki temelji na filozofiji brez bližnjic.