FILTRIRAJ PO:
Vsi
Kombilimuzina in limuzina
Športni terenec
Hibrid

NI ZADETKOV

Vozil, ki bi ustrezala vašim iskalnim pogojem, ni bilo mogoče najti. Razširite iskanje in poskusite znova.

concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

DEDIŠČINA

Črka F v F SPORT se nanaša na dirkališče Fuji Speedway, rojstni kraj in prvotno prizorišče za preizkušanje naših visokozmogljivih modelov F. Na dirkališču Fuji Speedway vsako komponento preizkusijo in izpopolnijo naši izkušeni vozniki.

IZSTOPAJOČA OBLIKA

Oblika modela F SPORT zagotovo privablja poglede. Sprednji del zaznamuje prepoznavna vretenasta maska motornega pokrova z mrežastimi elementi in kromiranimi detajli. Cevi za ohlajanje zavor in aerodinamična krilca na sprednjem spodnjem spojlerju izboljšajo oprijem s cestiščem in poskrbijo za estetsko dovršenost.

Edinstvena lita platišča in diskretne oznake F SPORT izpopolnijo videz ter nakazujejo, od kod izvira ta različica opreme: z dirkališča Fuji Speedway.

EKSKLUZIVNA
PLATIŠČA IN
PREDELANO
VZMETENJE

Privlačno obliko litih platišč dopolnjujejo pnevmatike z nizkim profilom za odličen oprijem pri zavijanju. Nastavitev sprednjega in zadnjega vzmetenja kot tudi električni servovolan sta bila predelana za boljšo vodljivost, ne da bi to ogrozilo kakovost vožnje.

VISOKOKAKOVOSTNI SEDEŽI

Z OPORO OD BOKOV DO RAMEN MED ZAVIJANJEM ZASNOVO SEDEŽEV V MODELU F SPORT ZAZNAMUJETA NATANČNEJŠI PROFIL IN IZBOLJŠANO PRILEGANJE. ČUDOVITI DETAJLI ŠIVOV SO ROČNO DELO NAŠIH MOJSTROV TAKUMI.

PRIKAZ,
ODVISEN OD VOŽNJE

Dinamična zasnova armaturne plošče z instrumenti F SPORT zagotavlja posredovanje vseh ključnih podatkov, povezanih z vožnjo. V povezavi z izbiro načina vožnje se videz armaturne plošče z instrumenti spreminja.

ŠPORTNI VOLANSKI
OBROČ IN
STOPALKE

Z ergonomsko oblikovanim športnim volanskim obročem se boste počutili popolnoma povezani s svojim modelom F SPORT. Prevlečen s perforiranim usnjem in opremljen z oznako F SPORT se volanski obroč oblikovno ujema s prestavno ročico.

Naluknjane aluminijaste stopalke odražajo dirkaško dediščino modelov F SPORT in nudijo odličen oprijem ter izboljšan občutek pri vožnji.

IZBERITE SVOJ MODEL F SPORT

PREPOZNAVEN PAKET OPREME F SPORT JE NA VOLJO PRI VEČINI NAŠIH MODELOV, VKLJUČNO S KOMPAKTNIM MODELOM CT, RC KUPE IN OSUPLJIVIM ŠPORTNIM TERENCEM RX. KAKO ŽELITE IZSTOPATI?

TIP GORIVA
Vse
Petrol
Hibrid
MODELI VOZIL
Vse
Kombilimuzina in limuzina
Kabriolet
Športni terenec
Hibrid

NI ZADETKOV

Vozil, ki bi ustrezala vašim iskalnim pogojem, ni bilo mogoče najti. Razširite iskanje in poskusite znova.

CT

CT

LAHKOTEN LUKSUZ

Zapeljite se z luksuznim kompaktnim vozilom, ki ima kot prvi na svetu polni hibridni pogon in ki je na voljo tudi kot dinamični model
F SPORT.

IS 300h MY 17

IS

NAGRAJENA ŠPORTNA LIMUZINA

Model IS s kombinacijo elegance in športne dinamičnosti nudi popolno ravnovesje luksuznega udobja in zmogljivosti.

2017 Lexus GS 450h F SPORT Home Range Exterior 460 480

GS

ZMOGLJIVA SPREMEMBA

Model GS združuje drzno in dinamično obliko, natančno vodljivost, inovativno tehnologijo in prostorno sodobno notranjost.

2017 Lexus LS 600h F SPORT Home Range Exterior 460 480

LS

LUKSUZNA VISOKA ZMOGLJIVOST

Izjemna zmogljivost, brezhibne linije in vrhunska prefinjenost – model LS daje luksuzni limuzini nov pomen.

2017 Lexus NX 300h Home Range Exterior

NX

ČUDOVITA ZASNOVA ZA MESTNO OKOLJE

Odkrijte vozilo z osupljivim urbanim dizajnom, prostorom za do pet ljudi s prtljago, bencinske ali hibridne pogone naslednje generacije.

2017 Lexus RC 300h F SPORT Home Range Exterior 460 480

RC

NAVDUŠUJOČE ZMOGLJIVOSTI

Športni volanski obroč z ekskluzivnimi šivi v vozilu RC poskrbi za obilo užitka pri pospeševanju in razburljivo hitro vožnjo.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ