concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

KMALU BOMO RAZKRILI LEXUS LF-1 LIMITLESS, KI SPREMINJA PRAVILA IGRE. TA DRZNI KONCEPT PIŠE NOVO POGLAVJE V ZGODBI ŠPORTNIH TERENSKIH VOZIL IN PONAŠA LUKSUZ NA NEPREDSTAVLJIVE VIŠAVE.

Oblikovalskemu studiu CALTY iz južne Kalifornije je z željo po brezkompromisnosti uspelo sprožiti evolucijo elitnih športnih terencev in na novo določiti merila luksuza za prihodnost.

VSAKIČ KO ŽAROMET UTRIPNE, LEXUS DOBI SVOJA KRILA

Lexus uprizarja praznično svetlobno predstavo, kjer bodo znova predstavili navdušujoče novo konceptno vozilo Lexus LF-1 Limitless.

Vozilo Lexus LF-1 Limitless, ki bo premierno predstavljeno leta 2018 v Detroitu na severnoameriški mednarodni avtomobilski razstavi, bo prvič razkrito 15. januarja ob 8.35 (EST) na Lexusovi tiskovni konferenci. Se ne morete udeležiti razstave? Oglejte si jo iz prve vrste prek prenosa v živo na spletni strani https://livestream.com/LexusInternational/Detroit2018.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ