RX NOVI RX

RAZIŠČITE VIDEOOGLED VOZILA RX IN SE PREPUSTITE ČAROM NAJBOLJ PRETANJENEGA IN PREFINJENEGA VOZILA RX DOSLEJ.

NOVI RX

ROBUSTEN
VIDEZ

Osupljivo, kajne? Ekskluzivna vretenasta maska motornega pokrova s kromirano obrobo je opazna že na prvi pogled. Ko boste spoznali novo vozilo RX na lastne oči, vas bo nedvomno prevzelo.

NOVI RX

PREFINJENA
OSVETLITEV

Trojni žarometi LED v obliki črke L in na novo zasnovane meglenke poskrbijo za dodatno dinamiko. Pri podrobnem ogledu žarometov ugotovite, da jih poudarjajo dnevne luči z edinstvenimi zaporedno osvetljenimi smerniki.

NOVI RX

IZBOLJŠANA
OBLIKA PLATIŠČ

Za dodatno navdušenje lastnikov novega vozila RX poskrbijo celo platišča. 20-palčne lepotice s petimi kraki imajo vstavke po meri, ki so na voljo v različnih barvah in se tako ujemajo z vašim slogom.

NOVI RX

MEHKA
STREŠNA LINIJA

Oglejte si novi RX z vseh strani. To je prav tako privlačno. Zaradi zatemnjenih C-stebričkov se zdi, kot da streha lebdi. Uravnotežen videz zaokrožajo pronicljive zadnje luči, ki se ovijejo okrog vozila.

NOVI RX

PANORAMSKO
STREŠNO OKNO

Elegantno in veliko strešno okno dodatno razveseli vse potnike v avtomobilu. Premični sprednji del iz stekla ponuja pravo doživetje vožnje pod milim

NOVI RX

DOSTOP BREZ
DOTIKA

Ko pridržite roko pred Lexusovim znakom, se pametni električni pokrov prtljažnika odpre navzgor.

NOVI RX

ELEKTRIČNO NASTAVLJIV
NAKLON SEDEŽEV

Novi RX je nadvse privlačen zaradi ogrevanih sedežev z nastavitvijo naklona prek gumba ter veliko dodatnega prostora za noge in glavo.

NOVI RX

UDOBJE
IN VARNOST

V notranjosti novega vozila RX smo izboljšali kakovost zraka v potniškem prostoru z nagrajeno tehnologijo Nanoe®. Še večjo varnost zagotovi varnostni sistem Lexus Safety System + uporaba radarja za milimetrski izračun valovne dolžine in kamere za zaznavanje nevarnosti pred vozilom.

NOVI RX

SODOBNA
KAKOVOST IZDELAVE

12,3-palčni osrednji zaslon in vmesnik Remote Touch. Držalo za kozarce, nastavljivo po globini, in brezžični polnilnik za telefon. Vse iz najkakovostnejših materialov.

NOVI RX

IZBIRA NAČINA
VOŽNJE

Številčnica v novem vozilu RX je preprosto edinstvena. Prikaz je povezan z izbiro načina vožnje, s katero to prilagodite svojim potrebam.

NOVI RX

RAZKOŠNO
OBLAZINJENJE

Sedeti v novem vozilu RX je posebno doživetje. Udobno notranjost zaokrožajo privlačni šivi na sedežih in oblogi vrat.

NOVI RX

NATANČNOST
VOŽNJE

Pod izoblikovano zunanjostjo novega vozila RX se skriva kopica prefinjenih tehnologij. Vse so zasnovane tako, da združujejo večjo moč z občudovanja vredno vodljivostjo in vas navdušujejo.

NOVI RX

ZMOGLJIVOST
IN UČINKOVITOST

Vsi motorji RX so uglajeni, zmogljivi in učinkoviti. Tako hibridne kot bencinske izvedenke se lahko pohvalijo z zavidljivo zmogljivostjo, izjemno majhno porabo goriva in nizkimi vrednostmi emisij CO2, ki se začnejo pri 120 g.

NOVI RX

SISTEM VZMETENJA Z
AKTIVNIM STABILIZATORJEM

Opcijski sistem proti prevračanju vozila uporablja inovativno tehnologijo, ki se odziva na spremembe cestišča in pri tem ne vpliva na udobja vožnje.

NOVI RX

STABILNOST
IN NADZOR

Novi RX je zaradi utrjene šasije stabilnejši. Ojačana in bolj toga karoserija močno izboljša vodljivost, tako da lahko tudi v najzahtevnejše ovinke zapeljete samozavestno.

NOVI RX

ISKANJE
POPOLNOSTI

Drzen, pretanjen in luksuzen. Novi RX sestavljajo in izdelujejo mojstri Takumi. Njihova tehnično znanje in spretnost temeljita na desetletjih izkušenj.

POVEČAJTE OKNO BRSKALNIKA

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ