NOVI RC

OSTRO IN HKRATI GLADKO

Nova zasnova kupeja RC ima značilen oster in hkrati gladek značaj. Danski kuharski mojster Andreas Møller je opravil prvo testno vožnjo, po kateri je ustvaril edinstveno jed, s katero je zajel kontrastne značilnosti vozila.

ČUSTVA OB VOŽNJI


 

 
  2018 lexus new rc driving emotion
 • NOVI RC

  NA NOVO ODKRITA ELEGANCA

  Obliko novega vozila RC je navdihnil Lexusov vodilni luksuzni kupe LC. Nov kot sprednjega odbijača gladko teče od žarometov navzdol, vzorec mreže na maski pa se postopoma spreminja od vrha proti dnu. F SPORT ima okoli mreže na maski in oken ekskluzivno črno oblogo.

  Navpično postavljeni izjemno majhni trojni žarometi LED in nove konturne luči LED v obliki črke L prispevajo k ostrejšemu in bolj prepoznavnemu videzu vozila. Kombinirane zadnje luči imajo zdaj bolj izrazite maske v obliki črke L. Nova značilna zasnova Lexusovih kupejev.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote foreground

  KUHARSKI MOJSTER ANDREAS JE USTVARIL EDINSTVENO JED, KI ODSEVA OSTRE LINIJE MODELA RC IN NJEGOVO LUKSUZNO NOTRANJOST, POLNO PRESENETLJIVIH KOMBINACIJ OKUSOV, KOT JE RAHLO POSOLJENA SLADKORNA PENA, POSUTA Z LIMONINIM PRAHOM.

OSTRA VODLJIVOST


 

 
  2018 lexus new rc razor sharp
2018 lexus new rc quality abd space

NOVI RC

IZPOPOLNJENA GLADKOST

Z bolj neposredno in stabilno kakovostjo vožnje ter ostrejšo vodljivostjo po vzoru modela LC je novi RC ostrejši in bolj izpopolnjen kot kdajkoli prej.

Podrobnosti, kot so letvice stranskih stekel v obliki plavuti in cev v zadnjem odbijaču, zagotavljajo bolj stabilno vodljivost vozila in izboljšano aerodinamiko.

IZBOLJŠANA KAKOVOST

V kabini je prav vse, od visokokakovostnih materialov do natančne razporeditve upravljalnih elementov in števcev, ustvarjeno za maksimalni užitek v vožnji.


 

 
  2018 lexus new rc quality abd space
 • Prefinjena aluminijasta obloga kabine Naguri pri modelih RC F SPORT je bila ustvarjena po navdihu vrtinčastih vzorcev rezil tradicionalnih japonskih mečev. V notranjosti avtomobila sistem pomirjujoče ambientne osvetlitve sveti v smeri navzgor, da se kabina kopa v nežni svetlobi. Osvetlitev oblog vrat se samodejno prilagaja voznim razmeram. Nova analogna ura, ki je identična tisti v modelu LC, je nameščena visoko na armaturni plošči z instrumenti, kar je še ena prepoznavna značilnost Lexusovih kupejev.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote foreground 810x1080 v2

  OSTRO IN HKRATI GLADKO PRIDE DO IZRAZA OB UPORABI RAZLIČNIH NAČINOV VOŽNJE, OD ZELO ŠPORTNEGA OBČUTKA DO ZELO UDOBNEGA OBČUTKA.

  Andreas Møller, kuharski mojster

EKSKLUZIVNI PREDOGLED V PARIZU

Ekskluzivni dogodek se je odvijal mesec pred svetovno premiero kupeja Lexus RC na avtomobilskem salonu v Parizu 2018. Kuharski mojster Møller iz restavracije Copenhague na Elizejskih poljanah, ki je bil letos za svoje spretnosti nagrajen s prvo Michelinovo zvezdico, je zasnoval jed, ki odraža bistvo na novo zasnovanega modela RC, in rezultat je bil izjemen.