RC F

POVSEM NOVI RC F

IZBOLJŠANA ZMOGLJIVOST IN SLOG

Kupe RC F znova vstopa na trg leta 2019 s številnimi izboljšavami za povečanje zmogljivosti in osvežitvijo edinstvenega sloga vozila. Poklon modelu RC F je povsem nova omejena izvedba Track Edition, ki na ulice prinaša luksuz, na dirkalne steze pa veliko mero zmogljivosti. 2020 Lexus RC F in RC F Track Edition se bosta začela proizvajati marca 2019. Cene bodo objavljene pred datumom začetka prodaje.

 • 2019 lexus rcf article12

  MODEL LEXUS RC F

  SPREMENJENA PODOBA

  Zložene luči LED z vgrajenimi dnevnimi lučmi, zadnji difuzor v barvi karoserije, prenovljena oblika maske in nove integrirane zadnje loči dajejo modelu RC F čistejši in bolj izklesan videz.

 • 2019 lexus rcf article09

  MODEL LEXUS RC F

  VEČJA ZMOGLJIVOST

  Teža je bila zmanjšana, pri tem pa se je ohranila enaka mera elegance in zanesljivosti, ki ju nudi kupe. Model RC F je serijsko opremljen z elektronskim nadzorom speljevanja, kar omogoča pospešek od 0 do 100 km/h v samo 4,5 sekunde.

  Posebno zasnovane pnevmatike Michelin Pilot Sport 4S zmanjšajo podkrmiljenje, izboljšajo celotni bočni oprijem in povečajo vzdržljivost v ekstremnih razmerah.

  Z uvedbo aluminijastih konzol, votlih gredi, manjšega polnilnega zbiralnika in kompresorja klimatske naprave se je zmanjšala teža vozila.

 • 2019 lexus rcf article04

  MODEL LEXUS RC F

  TRACK EDITION

  Aerodinamika izvedbe Track Edition omogoča boljši oprijem in natančnejše krmiljenje. Z lažjimi platišči ter karbonsko-keramičnimi zavornimi koluti in sedli se izvedba Track Edition ponaša z zmanjšanjem nevzmetene mase za 25 kg samo na sprednjem delu avtomobila.

  Notranjost v rdečem usnju je del serijske opreme, ki vključuje tudi sedežne poudarke iz materiala Alcantara in rdečo oblogo iz karbona. Avtomobil je na voljo v dveh barvah zunanjosti: Ultra White in ekskluzivni Nebula Matte Grey.