2017 lexus nx 200t hero

2,0-litrski bencinski motor

NX 200t

SPOZNAJTE MODEL NX 200t

NX 200t, ki ga poganja 2,0-litrski bencinski motor z največjim navorom 350 Nm, poskrbi za vznemirljivo vožnjo s športnim terencem. Izrazita dvojna aluminijasta zaključna cev nakazuje na takojšnje pospeševanje, dinamično vodljivost in užitek v vožnji ob podpori turbopolnilnika.

NX 200t je na voljo z elektronsko krmiljenim štirikolesnim pogonom, ki glede na vozne razmere inteligentno razporedi navor. Izjemno odzivni 6-stopenjski samodejni menjalnik in obvolanski prestavni ročici zagotavljata neposredni nadzor in poglobljeno doživetje vožnje.

    2017 lexus nx 200t key features
 • Zmogljivost športnega terenca

  Vozilo NX je opremljeno s kompaktnim sprednjim vzmetenjem z McPhersonovimi vzmetnimi nogami in inteligentnim zadnjim vzmetenjem z dvojnim prečnim vodilom. To zagotavlja odličen oprijem cestišča, zavijanje, ki je sicer značilno za limuzine, ter neomajno stabilnost pri vožnji naravnost.

 • Luksuzna končna obdelava

  Ne gre samo za stopnjo končne obdelave po vsej notranjosti vozila, ampak za premišljene podrobnosti. Tu so ročno izdelani dodatki iz lesa šimamoku ali čudoviti usnjeni sedeži, nastavljivi v 8 smereh.

 • Na voljo kot F SPORT

  Modeli NX F SPORT zagotavljajo bolj dinamično vožnjo s prilagodljivim variabilnim vzmetenjem, 18-palčnimi platišči iz lahke kovine in usnjenimi športnimi sedeži.

PRICES & SPECS

​Explore options and packages available for the NX 200t. You can view full specifications, offers or configure a NX to your exact preferences.

NX 200t

2.0 turbo
    NX 200t Luxury

Vozilo NX 200t je opremljeno z 2,0-litrskim turbo bencinskim motorjem, ki razvije 238 KM, elektronsko krmiljenim štirikolesnim pogonom in izjemno odzivnim 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom.

Pospešek (0-100 km/h) 7,3
CO2 emisije, kombinirana vožnja (g/km) 178
Poraba pri kombinirani vožnji (l/100 km) 7,7

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI