2017 lexus is 200t hero

2,0-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom

IS 200t

SPOZNAJTE MODEL IS 200t

IS 200t z 2,0-litrskim štirivaljnim bencinskim motorjem s turbopolnilnikom razvije dinamično moč 245 KM. Samodejni osemstopenjski menjalnik Sport Direct Shift, ki je bil prvotno razvit za kupe Lexus RC F, poskrbi za še dodatno dimenzijo zmogljivosti novega vozila IS.

2017 lexus is 200t key features
 • Odzivno upravljanje

  Bolj toga šasija izboljša natančnost vožnje, novo prilagodljivo variabilno vzmetenje pa zagotavlja boljši oprijem in izboljšano vodljivost.

 • Dodelan in izboljšan nadzor

  Novo lahko vzmetenje omogoča boljšo kakovost vožnje, nadzor nad vozilom, oprijem in stabilnost pri vožnji naravnost ter boljšo odzivnost in povratne informacije glede krmiljenja.

 • Napredna aerodinamika

  Naši inženirji za aerodinamiko so stotine ur izpopolnjevali skoraj popolnoma plosko podvozje in krilca za izjemno tiho vožnjo ob nizki porabi goriva.

 • Inteligenten in varen

  Sistem Lexus Safety System + je posodobitev, ki vključuje intuitivne informacije za voznika, boljše sprednje vidno polje, hitra opozorila glede nevarnosti in tveganj trka ter samodejno zaviranje v sili.

 • Bencinski motor

  Z odzivnim bencinskim motorjem, impresivnimi specifikacijami opreme in številnimi možnostmi, vključno z modelom F Sport, lahko ustvarite vozilo IS po svoji meri.

CENE IN TEHNIČNI PODATKI

Odkrijte možnosti in pakete, ki so na voljo za vozilo IS 200t. Lahko si ogledate vse tehnične podatke in ponudbe ali konfigurirate vozilo IS tako, da bo ustrezalo vašim željam.

IS 200t

2.0 turbo
IS 200t Executive

Vozilo IS 200t poganja 2,0-litrski štirivaljni bencinski motor z dvojnim turbopolnilnikom, ki razvije 245 KM. Dopolnjuje ga še samodejni osemstopenjski menjalnik Sport Direct Shift.

Pospešek (0-100 km/h) 7,0
Poraba - kombinirana vožnja (l/100 km) 7,7
Emisije CO2 - kombinirana vožnja (g/km) 177

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI