GS

POSEBNA LIMUZINA

Luksuzna limuzina, ki je izjemna na pogled in za volanom, združuje Lexusovo zmogljivost in prefinjenost.

SPOZNAJTE MODEL GS

Naši inženirji so prevozili razdaljo, kot bi 26 obkrožili Zemljo, da bi razvili neprimerljiv občutek vožnje z modelom GS. Noben prevožen kilometer ni bil zaman, saj smo razvili bolj togo šasijo, nove zmogljive blažilnike za izboljšano vodljivost in večtočkovno zadnje vzmetenje. Nato smo izboljšali aerodinamiko in zmanjšali hrup zaradi vetra ter tako ustvarili luksuzno limuzino, ki se ponaša z legendarnim Lexusovim luksuzom in navdušujočo športno zmogljivostjo.


 

 
  2017 lexus gs 450h key features
 • Velik prtljažni prostor

  V prtljažnik vozila GS s prostornino 450 litrov lahko brez težav shranite do štiri kovčke ali tri komplete palic za golf.

 • Obvolanski prestavni ročici

  Čeprav je mogoče vozilo GS voziti v povsem samodejnem načinu, obvolanski prestavni ročici s hitrim ročnim prestavljanjem omogočata poglobljeno doživetje vožnje.

 • Zvočni sistem Mark Levinson®

  Za optimizacijo oblike in položaja zvočnikov zvočnega sistema Mark Levinson® s prostorskim zvokom smo porabili več kot 2000 ur, da bi vam zagotovili poglobljeno doživetje zvoka.

 • Sedeži s stabilno oporo

  Sprednja sedeža sta opremljena z metuljastim vzglavnikom, nastavljivo medenično oporo ter bočno in ramensko oporo.

 • Digitalna povezljivost

  Prek različnih menijev lahko upravljate pametne telefone in druge večpredstavnostne naprave ter si tako zagotovite brezhibno digitalno povezljivost med vožnjo.

DOŽIVITE MODEL GS

Za robustnim in športnim slogom vozila GS se skriva izjemno tiha kabina, ki jo odlikujeta vrhunski luksuz in tehnologija. Poleg osupljivega videza ponuja tudi izjemen užitek pri vožnji. Z obvolanskima prestavnima ročicama z osmimi stopnjami, ki sta pritrjeni na volanski obroč, imate športno zmogljivost in vznemirljivost na dosegu vaših prstov.

DOŽIVITE MODEL GS

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo GS lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Configure your car

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

GS 450h Luxury / Black

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI