GS F

NAJVIŠJA STOPNJA ZMOGLJIVOSTI MODELA GS

Športna limuzina nudi navdušujoče vozne zmogljivosti in brezkompromisno prefinjenost.

SPOZNAJTE MODEL GS F

Vretenasta maska motornega pokrova, značilni mrežasti vzorec, orjaški četverni izpušni difuzorji in spojler iz karbonskih vlaken razkrivajo, da gre za model F. GS F je brez dvoma vozila, ki bo resnično prebudilo vse vaše čute. Ob vsakem vstopu v kokpit, zasnovanem z mislijo na voznika, vas bo prevzel otipljiv občutek neomejene zmogljivosti. Obdani boste z luksuzom, prefinjenostjo in občutkom mirnosti, vse dokler s pritiskom na stopalko za plin ne boste prebudili zmogljivega motorja. GS F je nadgradnja značilne zmogljivosti znamke F.


 

 
  2017 lexus gs f key features
 • 5,0-litrski motor V8

  Ta neverjetni petlitrski osemvaljni motor, ki je ročno izdelan in uglašen s stetoskopom, razvije 477 konjskih moči in 530 Nm navora ter že samo s svojim zvokom poskrbi za vznemirljivost.

 • Sistem Sports VDIM

  Integrirani sistem za nadzor dinamike vozila Sports VDIM poskrbi, da lahko varno in nemoteno uživate v ogromni moči, ki vam jo nudi GS F.

 • Športni volanski obroč

  Odebeljen volanski obroč zagotavlja boljši nadzor med zahtevno vožnjo. Obvolanski prestavni ročici zaradi naravnega in intuitivnega položaja omogočata hitrejše in natančnejše prestavljanje.

 • 8-stopenjski menjalnik

  8-valjni motor ponuja moč prek osemstopenjskega sekvenčnega menjalnika Sport Direct Shift z možnostjo ročnega pretikanja prestav za užitek pri čisti športni vožnji.

 • Aktivni nadzor zvoka motorja

  Vozniki lahko zvok vozila GS F prilagajajo z vklopom načina SPORT S ali SPORT S+ in aktivnega nadzora zvoka motorja, če želijo poudariti globok zvok izpušne cevi.

DOŽIVITE MODEL GS F

To je najzmogljivejša limuzina, ki smo jih kdaj izdelali. Model GS F se ponaša s široko in izjemno nizko držo ter linijami, ki zagotavljajo čisto zmogljivost. Kljub zavedanju, da sedite za volanom limuzine s petimi vrati, boste z velikim užitkom preizkusili njene zmogljive lastnosti, značilne za modele F.

DOŽIVITE MODEL GS F

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo GS F lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Configure your car

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

GS F 5.0 V8 Luxury / F White

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI