2017 lexus ct accessories hero

DODATNA OPREMA

Naša obsežna paleta originalne dodatne opreme med drugim vključuje možnosti shranjevanja, varnostno opremo, pametno tehnologijo in slogovne dodatke, s katerimi lahko dopolnite in zaščitite svoje vozilo Lexus.

 • IZBERITE MODEL

  Vsa dodatna oprema za vozila Lexus ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na lokalnega prodajalca vozil Lexus.

IZBERITE DODATNO OPREMO ZA SVOJE VOZILO IS

Naša dodatna oprema, ki jo oblikujejo Lexusovi inženirji, je izdelana tako, da se popolnoma prilega vašemu vozilu IS in izpolnjuje visoke standarde, ki jih pričakujete od znamke Lexus. Vsa naša dodatna oprema ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na svojo lokalno poslovalnico Lexus.

  IZBERITE DODATNO OPREMO ZA SVOJE VOZILO LC

  Naša dodatna oprema, ki jo oblikujejo Lexusovi inženirji, je izdelana tako, da se popolnoma prilega vašemu vozilu LC in izpolnjuje visoke standarde, ki jih pričakujete od znamke Lexus. Vsa naša dodatna oprema ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na svojo lokalno poslovalnico Lexus.

   IZBERITE DODATNO OPREMO ZA SVOJE VOZILO LS

   Naša dodatna oprema, ki jo oblikujejo Lexusovi inženirji, je izdelana tako, da se popolnoma prilega vašemu vozilu LS in izpolnjuje visoke standarde, ki jih pričakujete od znamke Lexus. Vsa naša dodatna oprema ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na svojo lokalno poslovalnico Lexus.

    IZBERITE DODATNO OPREMO ZA SVOJE VOZILO NX

    Naša dodatna oprema, ki jo oblikujejo Lexusovi inženirji, je izdelana tako, da se popolnoma prilega vašemu vozilu NX in izpolnjuje visoke standarde, ki jih pričakujete od znamke Lexus. Vsa naša dodatna oprema ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na svojo lokalno poslovalnico Lexus.

    •     17 lita platišča Silver 5 krakov
     0 €

     17'' lita platišča Silver (5 krakov)

    IZBERITE DODATNO OPREMO ZA SVOJE VOZILO RC

    Naša dodatna oprema, ki jo oblikujejo Lexusovi inženirji, je izdelana tako, da se popolnoma prilega vašemu vozilu RC in izpolnjuje visoke standarde, ki jih pričakujete od znamke Lexus. Vsa naša dodatna oprema ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na svojo lokalno poslovalnico Lexus.

     IZBERITE DODATNO OPREMO ZA SVOJE VOZILO RC F

     Naša dodatna oprema, ki jo oblikujejo Lexusovi inženirji, je izdelana tako, da se popolnoma prilega vašemu vozilu RC F in izpolnjuje visoke standarde, ki jih pričakujete od znamke Lexus. Vsa naša dodatna oprema ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na svojo lokalno poslovalnico Lexus.

      IZBERITE DODATNO OPREMO ZA SVOJE VOZILO RX

      Naša dodatna oprema, ki jo oblikujejo Lexusovi inženirji, je izdelana tako, da se popolnoma prilega vašemu vozilu RX in izpolnjuje visoke standarde, ki jih pričakujete od znamke Lexus. Vsa naša dodatna oprema ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na svojo lokalno poslovalnico Lexus.

       IZBERITE DODATNO OPREMO ZA SVOJE VOZILO RX L

       Naša dodatna oprema, ki jo oblikujejo Lexusovi inženirji, je izdelana tako, da se popolnoma prilega vašemu vozilu RX L in izpolnjuje visoke standarde, ki jih pričakujete od znamke Lexus. Vsa naša dodatna oprema ima najmanj 12 mesecev garancije, ki se pri tovarniško nameščenih, neodstranljivih elementih podaljša na do 3 leta. Če potrebujete pomoč glede dodatne opreme, se obrnite na svojo lokalno poslovalnico Lexus.